Pepi01 Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Интересува ме има ли място в БГ, от което мога да си купя или поръчам калъф за процесора, или втори вариант, калъф от какво може да пасва на GT-10 като размер? Цитирай
Arcturus666 Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Ето това си взех наскоро куфар.Процесора пасва мн добре.Има и велкро лепенки,които ги сложих на крачетата и мн добре фиксират ефекта към кутията.Остава и малко място за 1-2 камиончета, а и цената е добра.Има тук колеги които шият меки калъфи, но предпочетох да е твърд.За един ден ми го доставиха. Друг вариант е поръчков от Динакорд, но цената ,която ми казаха е около 260лв. , което за мен ми беше много. Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Имаше един шивач в софия,който шиеше по поръчка калъфи за китари.Един приятел си прави за неговия ГТ8,изработката беше на ниво Не му знам координатите за жалост Цената за ГТ8 беше около 50 лв ако не се лъжа Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 питай visiondann във форума, или потърси фирма spont Цитирай
каменов Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Или трети вариант отиди на някой пазар и горе долу провери за такава чанта! Аз така си намерих за моя. Ако е по-голяма можеш да сложиш кабели едно друго, за да са ти на едно място, струни и каквото там пожелаеш. Успех! Цитирай
patient Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Това с хардкейса е много добро решение. Колко място остава за камиончета - ще мога ли да си натъпча и уамито вътре? Цитирай
Arcturus666 Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 (Редактирано) ами аз процесора съм го сложил по средата и от двете страни имам по около 7.5 см.ако го сложиш плътно в единия край ще ти се отворят около 15см по дължина и около 29см. по ширина (демек по-късата страна).виж там в сайта са показани размерите на куфара.само си измери педала. мисля даже ,че има още два модела куфара за ефекти в сайта, които са по-големи.може те да ти свършат по-добра работа Редактирано Септември 2, 2011 от Arcturus666 Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Пепи, досега можеше да ми се обадиш 100 пъти направо да те упътя за кейс, все пак имал съм и аз такъв проц! Цитирай
Pepi01 Отговорено Септември 2, 2011 Автор Отговорено Септември 2, 2011 Нямах представа, Митак, ще ти звънна Цитирай
Recommended Posts