lordniki Публикувано Август 30, 2011 Публикувано Август 30, 2011 (Редактирано) Здравейте, Търся си учител по акоредон за начинаещи в София. Ако някой има някаква информация, моля нека да сподели (мнение за учители, и телефон за връзка естествено). Тъй като съм напълно начинаещ и не съм ходил на уроци до сега, споделете какви са цените за индивидуалните уроци. Предполагам че всеки учител сам си определя, но ако някой може да ме ориентира в какви граници вървят ще съм му благодарен. Редактирано Август 30, 2011 от lordniki Цитирай
Mike_MnD Отговорено Септември 12, 2011 Отговорено Септември 12, 2011 Без да знам цените за уроци по акордеон, мога да те ориентирам за порядък на цени: от 10 до 20 лв. за 1 астрономически час. Това е ако ти ходиш, ако искаш учител да идва може да си прибавиш 10-15лв. отгоре. Успех, с намирането на учител и да знаеш, че музиката определено е хубаво нещо, с което да се захванеш. Потърси из този раздел, ако не си го направил. Цитирай
Recommended Posts