sunnyray Публикувано Август 28, 2011 Share Публикувано Август 28, 2011 Отскоро имам Роланд Прелюд,вършеше доста добра работа,обаче през последните 2 седмици имам проблем.Започна да се бави много преди да прочете файловете от флашката.Без значение какъв е формата -- wave или mp3.С MIDI-та е малко по-добре,но и там не знаеш в кой момент може да запече.Използвах Factory reset, но резултатът е нулев.Няма и никаква информация за този проблем в нета.Мислих че може бе иска флашката на Роланд,но видях в Нета че и от нея не са доволни.Тези които ползвам досега не ми създаваха главоболия (освен че от самото начало не приемаха импорт и експорт,но това го отдавах на това че не са оригинални).Иначе преди си четяха нормално.Ако някой знае нещо по вопроса или дори ако просто ползва Роланд Прелюд ще се радвам ако се свърже с мен за обмяна на инфо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts