Putniq Bega4 Публикувано Януари 8, 2005 Публикувано Януари 8, 2005 Това май ще е интересно за всички :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 Това май ще е интересно за всички :guitar: Май вече имаше такава тема... :think: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 Това май ще е интересно за всички :guitar: Май вече имаше такава тема... :think: Имаше и още как! Нали аз я пуснах Ето ТУК Хора, всички нови братя Гледайте преди да поствате. Докато търсих тая намерих и тема "внасяне китара от чужбина". Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 Това май ще е интересно за всички :guitar: Май вече имаше такава тема... :think: Имаше и още как! Нали аз я пуснах Ето ТУК Хора, всички нови братя Гледайте преди да поствате. Докато търсих тая намерих и тема "внасяне китара от чужбина". Аз също(и за двете),но си викам - "Дай,няма да се заяждам сега пак".А то имало кой да ме отмени в тая дейност,гледам! Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 няма значение аз не сьм отговарял, а отговора е 4е свирвюя по час на два дена и маи е мниги малко :wall: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 а къв е шибания проблем като е имало тая тема - ако не му се пише на някой - просто да не пише... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 няма значение аз не сьм отговарял, а отговора е 4е свирвюя по час на два дена и маи е мниги малко :wall: One Voice е пич ... Цитирай
Fenix Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 а къв е шибания проблем като е имало тая тема - ако не му се пише на някой - просто да не пише... Не ве хора, нямам това предвид, просто нещата много се разкъсват. Затова, не за друго. Айде, със здраве Цитирай
Recommended Posts