scorpyto Публикувано Август 19, 2011 Share Публикувано Август 19, 2011 Наскоро реших да си сложа един двоен адаптер на китарата и към него един потенциометър за разделяне на адаптерите.Проблема е че нямам място за този потенциометър.Като го наложа стърчи нагоре.Реших че ще дълбая но като започнах се оказа че тялото не е от дърво а от нещо... не знам и аз какво е..може да е смола..едно бяло вещество е .Някой ако има предположение от какво е направена моля да пише и да ми даде съвет какво да правя.Китарата ми е марка Behringer от евтините. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Август 19, 2011 Share Отговорено Август 19, 2011 (Редактирано) Ми ти като ония, дето се обадил в железарския магазин и казал - Имате ли такива пирони ? Да беше го снимал това вещество.Тук има доста хора,които ще ти обеснят какво е и как да решиш проблема. Редактирано Август 19, 2011 от Valeri_pj Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Iceman_D Отговорено Август 19, 2011 Share Отговорено Август 19, 2011 бялото не е ли това под боята дето се слага..едва ли ще ти направят китарата от такова нещо.Иначе най-евтините китари на Харли Бентън са направени от шперплат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
scorpyto Отговорено Август 20, 2011 Автор Share Отговорено Август 20, 2011 ще го снимам довечера и ще покажа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
scorpyto Отговорено Август 27, 2011 Автор Share Отговорено Август 27, 2011 издълбах я,някакво дърво е не знам какво,сложих потенциометъра и свързах адаптера уж по някаква схема с push/pull но ми работи само единия от адаптерите на двойния който сложих,явно съм объркал нещо.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts