chalgasucks Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 абе търсих нещо за тез Agile и се върнах в тази тема. Та отностно митото на китарата. Харесал съм си модел за 550$=(1,55$)=860кинта ги слагам и тва "мито" дето ще се плати от US колко може да излезе бе 200 кинта , тва е една китара все пак ? Как да разбера тва мито на каква база го определят един вид? Някой поръчвал , ако сподели китара за какви пари е взел и колко му е излезнало митото от US. Питам понеже си мисля да направя една такава поръчка скоро (само да ми падант едни парички ) Цитирай
рахата Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 Ще ти я носи ли някой или ще ти я пращат от Рондо? Ако ти я пратят от там ще имаш транспорт 160$ + 2,4 или 2,8 % (забравих точно) мито за муз. инструменти и 20% ДДС върху всичко, ако ти я донесе някой може и да ти се размине плащането на мито и ДДС,а ще спестиш и от пътните. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 (Редактирано) не нямам кой да ми донесе , през Рондо ще е . Значи + 3%(550+160) и това всичкото с 20% ДДС ако правилно съм те разбрал .Демек : 880$ ги закръглям вс =1360 лв. хмм , не е малко мамицата им . Имам ли вариант да използвам даречем Fed ex или нещо от сорта за да излезе по-като за българин ? Редактирано Септември 1, 2012 от chalgasucks Цитирай
TheKhan Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 ^ Имай на предвид, че извън Щатите им пада гаранцията на Agile. Та ако ти дойде лимонка си оставаш с нея, иначе имат и добри попадения, но доколкото съм чел и лимонки доста има. Кой модел си харесал точно ? Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 (Редактирано) Agile Intrepid Pro 830/828 EB Charcoal не съм сигурен но предполагам .че 828 ще е , а ако все пак намеря човек от US той трябва да ми я прати като подарак ли ? Редактирано Септември 1, 2012 от chalgasucks Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 http://www.rondomusic.com/intrepidpro830ebcharcoal.html Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 да , нещо странно ли има ? Цитирай
~DN Отговорено Септември 2, 2012 Отговорено Септември 2, 2012 Да, ти. Колко си висок, бе? Екстремните цели изискват екстремни средства, но просто не мога да емпатизирам, болят ме ръцете само при мисълта как ще седи в моите ръце такъв левиатан. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 2, 2012 Отговорено Септември 2, 2012 (Редактирано) оо нисък 1.78 , ама виж ся то е до въпрос на изразяване , с такъв дзвер няма как да свиря Тосин Ебаси немислимо(поне така си мисля в момента,но докато не пробвам няма как да съм на 100% сигурен). Ще я използвам по друг начин , няма да се бичат сола до небето(мразя сола в червата ) ,груув ритъм някой ще кажат еми то е като бас ,еми да мен баритонният звук мн михаресва звучи не като китара, ама не и като бас Редактирано Септември 2, 2012 от chalgasucks Цитирай
~DN Отговорено Септември 2, 2012 Отговорено Септември 2, 2012 еми да мен баритонният звук мн михаресва звучи не като китара, ама не и като бас Току що цитира дословно Тошко Абаси. Иначе сигурно аз така мисля точно щото солата са ми слабост. Ама странните, от "новия" метъл. ^^ Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 2, 2012 Отговорено Септември 2, 2012 хаха нищо чудно да го е споменал някъде.Ем всеки си има хаерсванията , затова има амнайсе стила , в метъла. Аз съм си намерил моето поприще и се развивам в тази насока , който му е кеф да бичи сола евала , мен тоз мерак ми мина одавна.Не ,че не закачам от време на време някоя др. скала , пак си се развивам технически но наблягам на" общия фон" , да мога дет се виак да куфея 4 минути без да спирам на едно парче , а не да слушам соло 5 минути и само да въздишам колко технично и колко добре/или не толкова добре беше изсвирено.(това не знам защо го написах ) Макар ,че Тосин си го слушам с часове без да ми дотегне ... абе кво да ти кажа , тряа се свири всичко , наздраве Цитирай
рахата Отговорено Септември 2, 2012 Отговорено Септември 2, 2012 http://www.interparcel.com/ - тези ги хвалят по английските форуми и са сравнително евтини май,само не знам дали Курт ще може да ти я прати с друга транспортна фирма освен с тези, с които си работи.Най-добре е ако имаш човек в щатите,който да ти я донесе на ръка - така може да ти се разминат всички такси.Лошото е,че нямаш. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 3, 2012 Отговорено Септември 3, 2012 Уви , ама те да ми падант кинтите първо пък тогава, дет се вика Цитирай
Recommended Posts