allegedly.weird Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Здравейте, Имам нужда от малко идеи. В момента правя игра и по-голямата част от звуковите ефекти си ги намерих. Обаче изпитвам голямо затруднение с fail-sound = когато user-a тапне на грешното място и му изписва game over или както в моя случай - you have failed. Не съм вярвал че този звук точно ще ме затрудни толкова много но ето. Ще ми се ефекта да е кратък(1-2-3сек). Ако имате някакви идеи ще съм много благодарен ) Благодаря за вниманието Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Не можеш да използваш крадени ефекти (piratebay) в игра, която ще се разпространява! В този форум се държи на Закона за авторското право, и не се толерират подобни действия. . Цитирай
allegedly.weird Отговорено Август 14, 2011 Автор Отговорено Август 14, 2011 Не можеш да използваш крадени ефекти (piratebay) в игра, която ще се разпространява! В този форум се държи на Закона за авторското право, и не се толерират подобни действия. . Не са крадени. Писах емайл на Sony за техните звукови ефекти и ми разрешиха да ги ползвам, а музиканта, от който взех песничките също няма против. Просто ми трябва идея за fail sound.Аз ще си го осигуря ЗАКОННО. ) Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 17, 2011 Отговорено Август 17, 2011 ми, поясни поне малко каква е тематиката, та да ти мислим звук Цитирай
Recommended Posts