the_gorer Публикувано Май 5, 2006 Share Публикувано Май 5, 2006 Искам да го ползвам като барабанен синтезатор (не като семплер), но не ми вади никъф звук от мидито - кутийките си мигат на поразия, ама звук - нъцки. Барах какво ли не по настройките - същата рап'та... Хелп? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Май 7, 2006 Автор Share Отговорено Май 7, 2006 Хммм... И така, некой да знае случайно? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Аре ве, пишете нещо, ако ще само предположения, щото аз се изгърбих да човъркам какво ли не и все няма звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_man_who Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Не че разбирам много от "медицина", но провери ли дали имаш зареден drum kit ? Все пак това чудо просвирва семпли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Май 10, 2006 Автор Share Отговорено Май 10, 2006 Не съм зареждал Drum Kit, щото искам да го ползвам като синтезатор, а не като семплер. Ама ся като казваш, може и да заредя семпли, то се видя, че синтеза няма да го бъде... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_man_who Отговорено Май 10, 2006 Share Отговорено Май 10, 2006 Ако предпочиташ синтезирани барабани ти препоръчвам ErsDrums. Това като звук е нещо подобно на TR-808, ако търсиш по-аналогово звучене. И най-хубавото : безплатно е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Май 10, 2006 Автор Share Отговорено Май 10, 2006 Аз го имам Доста бедичко ми се стори, но съм лаик и може грешката да е в мен. Трябва ми синтезатор, който да има и маракаси, том-томчета, малки тарабуки и други чак-тара-чак-тараци, защото ще правя барабани за чалга. Вероятно с ErsDrums могат да се синтезират звуци от такива барабанчета, ама за сметка на някой друг инструмент от дръм кита, който трябва да отпадне... За това реших да пробвам с DR-008, понеже има много бъзикни по него, ама не мога да го подкарам нящо... :wall: Още веднъж - може и да греша, не съм спец по MIDI, семплиране и синтезиране. Ако има начин от ErsDrums да се чуват нормалните барабани плюс чакарлаците, ще се радвам да го науча. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts