bobi123 Публикувано Август 2, 2011 Публикувано Август 2, 2011 Здравейте! От близо 2 години притежавам Fender Frontman 15r. Тъй като барабанистът ни има електрически барабани ме помоли да го използва и в последният един месец свири на него. И така до онзи ден когат след като го включих лампи1ката започна да премигва и изведнъж усилвателят спря да работи. Пробвах с друг захранващ кабел , но резултатът беше същият. Даже и лампичката не светва. Предполагам ,че е изгоряло захранването. Та моят въпрос е къде в София мога да намеря някакъв сервиз, в който ще могат да ми оправят проблема? Благодаря предварително Цитирай
killer Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Обърни се към Парният Валяк . Човекът е невероятен професионалист, не веднъж съм ползвал услугите му и резултата всеки път е надминавал очакванията ми. Успех!!! Марио 1 Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 (Редактирано) и да споделиш какво е станало после щото едно, че това, което сте направили, по принцип хич не е добра идея, понеже се презорва preamp-ът, ама чак пък съвсем да умре кубето... странна работа! ако след тази драма още имаш доверие на барабаниста, а той - желание да свири с твоето кубе, поръчай на валяка да ти монтира един effects loop - барабаните, включени в return-а на loop-а (т.е. директно в крайното стъпало), биха свирили безпроблемно. Редактирано Август 2, 2011 от Fallenblood Цитирай
Recommended Posts