Петьо Бояджиев Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Радко, видеото си е супер, но защо и текста сте шибнали? За караоке ли ще го ползвате или е така за гъдел на публиката? Цитирай
mexico Отговорено Август 15, 2011 Отговорено Август 15, 2011 Видеото наистина има много сполучливи моменти. Но ще се присъединя към мнението на колегата Петьо Бояджиев, че текста, или по-скоро начина, по който е поднесен (особено на припевите), напомня на караоке... А се съмнявам това да е било целта! Все пак поздравления! Цитирай
Icarus Отговорено Август 16, 2011 Отговорено Август 16, 2011 Харесват ми и видето, и песента! Много е готино Иначе за това с текста - според описанието в youtube е предназначено, за да се излъчва като фон, докато бандата свири на живо, или поне аз така го разбирам. Което не знам дали е добра или лоша идея, предполагам е въпрос на концепция. Може би ще изглежда по-разчупено, ако надписите са появяват не само в центъра на екрана, и да изскачат като Star Wars, ми тук-там в ляво, тук-там в дясно, под наклон малко, нещо от сорта. Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Август 17, 2011 Автор Отговорено Август 17, 2011 Да братлета, май сте прави ... попрекалили сме с буквите и заприличва на караоке на моменти ... иначе концепцията е за back ground video, до като бандата свири отпред на живо ... мислим и това да е финалния вариант на клипа ! Благодаря за мненията ви ... ще ги имаме в предвид при последващите снимки ! Ще се радваме и на още идеи ... за да направим един добър краен продукт ! Цитирай
Recommended Posts