rocker_vn Публикувано Юли 16, 2011 Публикувано Юли 16, 2011 и аз се разписах с пребоядисване и лакиране на китарата ми. обаче лакът не стана много добре за съжаление и по нататъка пак ще я давам да я дооправят че стои като портокал малко. художника е уж доста навърте в тези неща ама защо така се получи незнам, уж рисува коли, мотори, каски...и какво ли не още, показах му и другата китара (ДК2М) да види как искам да стане крайния резултат... сложил съм и нов 3-позиционен ключ "бостън" за телекастер (превключва 3-те адаптера поотделно, нарочно го свързах така че ми е най удобно), нов потенциометър, нов ринг на бридж адаптера, ново екраниране с медно фолио навсякъде, ключ който прави адаптерите сингли. това последното го правя щото ме кефи и звука на синглите като стратокастерския звук за по леки музики. абе хич да не е хвърлих едни 130-40лв по нея... белите адаптери са димарцио фаст трак1 на мъдъла и фаст трак2 на нек позицията. четах че фаст трак2 го дават за бридж позиция само, и че е с много висок изходен сигнал. вече се уверих в това след като го свързах нормално (последователно) и вече мисля да го свържа както си беше (паралелно) или да го сменя с някой който си е за нек позиция. по късно ще пусна семпли от двете китари със една и съща бленда от процесора за сравнение ако на някой му е интересно да чуе. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 (Редактирано) Абе...добре е...чакаме семплите. Между другото, това от липовите ли е, или от тополовите консепти? Редактирано Юли 16, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 Мене си ме кефи само кадето е малко не се вижда трябваше да е по ярко но е доста добре честито Цитирай
Явор тъпото Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Определено сега с тия шарки китарите ще звучат покъртително Цитирай
Recommended Posts