Snowwhite Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Пак не ти излизат сметките... В смисъл-излизат,ама го дай в 0смини вариант. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 забравих да поискам едно важно уточнение по примера - в размера 7/8 имаме едно условно силно и две условно слаби времена, кажи как си ги разпределил. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 Излизат си. Как съм ги разпределил??? Ами като го слушам и виждам кое ми се струва силно и кое слабо Теория = 0 Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Те за излизането - излизат...Но трябва да ги пишеш в осмини(нали за 7/8 говорим),нищо че ги тактуваш на четвъртини.Конституция,д'еб*ш... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 е да де ама аз как да разбера, според това ще се прецени дали е синкоп или не е Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 Хехеххе, нали изучаването на теория не е самоцел!?!??!?! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 нямям нищо против ТМЕ,но мисля че трябва да си по-добър на практика,отколкото на теория(това не означава че не трябва да я знаеш или да не си я чел),а отностно вапроса-по-добре по-проста музика!както каза пешо синкопите са навсякаде Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 Междудругото тази тема я направих, защото със Sieger се бяхме напили и той ми каза: Що не питаш тия форумците дали знаят кво е амфимакър като ми се правиш на умен. И аз ви питах де Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 (Редактирано) 'Бе тоя анфимакър си е жив синкоп. А без синкоп 'groovy' meтъл нема Аз съм му яко фен! Редактирано Януари 7, 2005 от Glacierise Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 'Бе тоя анфимакър си е жив синкоп. А без синкоп 'groovy' meтъл нема Аз съм му яко фен! аве ба ли го Цитирай
jFog Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 Абе Канибалите не свиреха ли с такива макари тед ки викате тука кви бяха :think: .. Най добре ще е да запишеш нещо да постнеш с пример да обясниш викам ..продължавам да не разбирам на къде биете :green: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 8, 2005 Автор Отговорено Януари 8, 2005 Аз не знам на къде, ама помня че всичко започна от едно напиване хахаха Цитирай
Recommended Posts