Jump to content
Българският форум за музиканти

Пребоядисване на ел. китара


alexsis

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте на всички.Благодаря ви че хвърляте око на тази тема и ви моля да споделите всичко което знаете по този въпрос..

И така,значи имам обикновена ел. китара Stagg Strat модел(StaggS300 surfstar закупен от Русе).. в момента е матово, тъмно синя а аз искам да я направя гланцово бяла. Четох доста неща по тази тема и разбрах че трябва китарата да се разглоби отвсякаде.. да се махне пикгарда, адаптери, гриф и да остане само тялото и него да го пребоядисам и после пак да я зглобя но понеже тези неща който ги четох се отнасяха за хубави и скъпи ел китари който са качествено направени.. а моята е обикновенна и ефтина и се чудя дали ако я разглобя и пребоядисам дали ще мога пак да я зглобя ..дали после няма да имам някакви проблеми с тремолото, грифа.. дали ще има някаква промяна в тона и т.н. :(:blink: И също се чудя с каква боя трябва да я пребоядисам дали обикновен спрей или ще предложите нещо друго..

Редактирано от alexsis
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:girl_cray2::hysterical:

 

Има си тема,където се опизва боядисването за китари като цяло,Стагът също е китара,колкото и да не ми се иска да го призная.Мисля,че ако уплътниш всичко добре (отвори за адаптери,потенциометри,джоба за грифа)няма да имаш проблеми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.