alexsis Публикувано Юли 1, 2011 Публикувано Юли 1, 2011 (Редактирано) Здравейте на всички.Благодаря ви че хвърляте око на тази тема и ви моля да споделите всичко което знаете по този въпрос.. И така,значи имам обикновена ел. китара Stagg Strat модел(StaggS300 surfstar закупен от Русе).. в момента е матово, тъмно синя а аз искам да я направя гланцово бяла. Четох доста неща по тази тема и разбрах че трябва китарата да се разглоби отвсякаде.. да се махне пикгарда, адаптери, гриф и да остане само тялото и него да го пребоядисам и после пак да я зглобя но понеже тези неща който ги четох се отнасяха за хубави и скъпи ел китари който са качествено направени.. а моята е обикновенна и ефтина и се чудя дали ако я разглобя и пребоядисам дали ще мога пак да я зглобя ..дали после няма да имам някакви проблеми с тремолото, грифа.. дали ще има някаква промяна в тона и т.н. И също се чудя с каква боя трябва да я пребоядисам дали обикновен спрей или ще предложите нещо друго.. Редактирано Юли 1, 2011 от alexsis
Борис Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Има си тема,където се опизва боядисването за китари като цяло,Стагът също е китара,колкото и да не ми се иска да го призная.Мисля,че ако уплътниш всичко добре (отвори за адаптери,потенциометри,джоба за грифа)няма да имаш проблеми
Recommended Posts