Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Време беше и аз да стигна до темите за " Авторска музика". Тази песен е една от няколкото готови такива, няма име защото го пазя в тайна. Клипа го направих само със снимки от България за да може повечето хора да се светнат колко хубава е тая страна. Нямам група, все още, към тази песен им и идея за китари, но не и за вокална линия. При интерес може да се съберем няколко маймуни и да направим някакъв хубав проект за който имам вече идея. Надявам се да Ви хареса!

Отговорено

Готина импресийка се е получила и ще се получи, ако се доработи,най-вече по звука..Ама клипа...тия хотели спокойно може да ги разкараш, на мен а и не само са мо откровено противни.Вярно, че са характерни за Нас.Но откъм лошата страна.Който живее на морето ще го потвърди.

Отговорено

Можеше да разнообразиш малко хармонията, върви ми леко монотонно, но може да стане за някой разбиващ хип-хоп хит. Последния ти акорд от прогресията е интересен :)

Поздрави и успех!

Отговорено

Благодаря за коментара. Хотелите всъщност .... Е един единствен. Клипа го направих просто за да има някакъв клип. Едва ли за една снимка ще правя нов , но благодаря за съвета. Звука е гаден, не заради програмата, а заради сайта. Все пак един път минава през програма за правене на музика, втори път минава през програма за видео обработка ( и то не особено добра ) и трети път минава през браузъра на youtube. Поздрави и още веднъж благодаря!

Ще имам предвид коментара ти. Благодаря и за него. Монотонна е да, но като се има предвид, че е 2мин и 40 сек някак си прецених, че ще дойде прекалено раздвижено ако сложа още нещо. Не знам на каква система си го слушал, но ако имаш буфер примерно има раздвижване с един "бас", който на нормални колони не се чува, но го разбрах впоследствие. Поздрави!