Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно мое парченце


Recommended Posts

Време беше и аз да стигна до темите за " Авторска музика". Тази песен е една от няколкото готови такива, няма име защото го пазя в тайна. Клипа го направих само със снимки от България за да може повечето хора да се светнат колко хубава е тая страна. Нямам група, все още, към тази песен им и идея за китари, но не и за вокална линия. При интерес може да се съберем няколко маймуни и да направим някакъв хубав проект за който имам вече идея. Надявам се да Ви хареса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина импресийка се е получила и ще се получи, ако се доработи,най-вече по звука..Ама клипа...тия хотели спокойно може да ги разкараш, на мен а и не само са мо откровено противни.Вярно, че са характерни за Нас.Но откъм лошата страна.Който живее на морето ще го потвърди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеше да разнообразиш малко хармонията, върви ми леко монотонно, но може да стане за някой разбиващ хип-хоп хит. Последния ти акорд от прогресията е интересен :)

Поздрави и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за коментара. Хотелите всъщност .... Е един единствен. Клипа го направих просто за да има някакъв клип. Едва ли за една снимка ще правя нов , но благодаря за съвета. Звука е гаден, не заради програмата, а заради сайта. Все пак един път минава през програма за правене на музика, втори път минава през програма за видео обработка ( и то не особено добра ) и трети път минава през браузъра на youtube. Поздрави и още веднъж благодаря!

 

Ще имам предвид коментара ти. Благодаря и за него. Монотонна е да, но като се има предвид, че е 2мин и 40 сек някак си прецених, че ще дойде прекалено раздвижено ако сложа още нещо. Не знам на каква система си го слушал, но ако имаш буфер примерно има раздвижване с един "бас", който на нормални колони не се чува, но го разбрах впоследствие. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.