yellow nEuphoria Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 4shared Наистина който има мерак да ги запише и да ми ги прати, че много се кефя на това парче и според мен записа стана !!! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 24, 2011 Автор Отговорено Юни 24, 2011 Е вие пак са и*ете неправилно ве ! 33 видяли- нито един не писал.. Коментирате разни простутий, а качественото не.... Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Ето, коментирам, радвай се. Не я бях чувал тази песен, но ми хареса. Лийд звукът е страшен, а чистите китари ти ли си ги записвал, или са от backing track-a? Винаги съм се кефел тайно на безупречни чисти пасажи. Дано се намери мераклия да зейне. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 24, 2011 Автор Отговорено Юни 24, 2011 (Редактирано) Чистите китари са от Musiclab Real guitar 2 няколко 12 струнна и още няколко паннати и смачкани с реверб и хорус на сенд. Радвам се, че ти харесва Не се занимавам с некадърни бек тракове, всичко сам си правя Редактирано Юни 24, 2011 от yellow nEuphoria Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Ако става дума за програмата, на която Джеф Абът прави демонстрации с keytar в Ю-тубата, се издигаш още повече в очите ми. Между другото ми хрумна, като идея за вокал, да направиш един международен колаборейшън с ето тоя пичага. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 24, 2011 Автор Отговорено Юни 24, 2011 викаш пич съм а... Сега ъпдейдвам файла играх си със солото, пък за риф китарата, чудя се дали да не я направя по метълска, ама все пак 80те с 80тарско смесване не отива на саунд като на металика, ама ще пробвам, че тоя страт не се връзва много май в картинката.. Цитирай
yakiya Отговорено Юни 25, 2011 Отговорено Юни 25, 2011 С голямо желание ще я пробвам ,ма като знам къв ще е резултата .....ще се смеем дружно.Но все пак ще пробвам после , и текста ще го сричам . За сведение ,че съм фен и колко не мога да пея - Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 25, 2011 Автор Отговорено Юни 25, 2011 Между другото дигаш ги високите, явно нямаш ташаци ... Темпото на моя инструментал е едно към едно с оригиналната mp3ka... доста си играх, ама има програми за всичко... Айде пробвай я, поне ти се опитваш, другите като се праят на профита а само се крият Цитирай
yakiya Отговорено Юни 26, 2011 Отговорено Юни 26, 2011 (Редактирано) Треее да ти кажа че след 5-тата минута мъчение гласъ ми спада надолу и си ебава майката, ма го измъчих криво-лево колкото да науча песента.Проблема е че твоя плейбек е по-бавен и треее да натамънявам наново вокалите, а мислех че е с оригиналното темпо. За сега чуй резила с оригиналната песен. http://www.4shared.com/audio/sA2cghXN/heart.html а и текста още ми убягва.......достатъчно ли се оправдах? Редактирано Юни 26, 2011 от yakiya Цитирай
sardaesox Отговорено Юни 26, 2011 Отговорено Юни 26, 2011 Браво!Благородно ти завиждам за барабаните-не съм чувал по-добри семпли от форума,барабаните са голям процент от добрия акустичен саунд, а това е болната ми тема.Китарите ми харесват, не се притеснявай за сeмплираните real guitar, само българския Игор Пресняков да не те чуе(той знае кой е), че са семплирани.Говоря за чистите в началото и края.Солото има много готин саунд.Всичко е супер, пожелавам скорошно намиране на вокал! Цитирай
jocker Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 Парчето е жестоко, а ти си номер едно в това, което правиш. Не съм голям разбирач, даже никак, но това което чувам е жестоко. Научих, че Europe готвят нов албум за есента и се надявам да има още много такива страхотни парчета. Аз скоро открих соловите албуми на John Norum и станах още по- голям фен, особено на този с Глен Хюз. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 27, 2011 Автор Отговорено Юни 27, 2011 Мерси много! Опитвам се винаги кавърите или там каквото правя да го правя на много високо ниво. Странно никой не ме е учил да смесвам, просто си знаех за 1-2 години съм стигнал ниво такова, че всяка песен докато я чуя знам с какви интструменти е, какви ефекти и най-якото е знам как да го направя почти същото и то само с програми с компютър. Важното, че си правя кефа !!!!!!!!!!! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Инструменталният кавър е станал доста, доста добре. Вокалите, които предложи колегата, особено с оригинала на Europe отзад също не са лоши. Стельо, ако ти се занимава да я сваляш с някой и друг тон, може и аз да се пробвам . Цитирай
ThePunish Отговорено Декември 18, 2011 Отговорено Декември 18, 2011 ПРЕКРАСНО ! (ще се помисли за вокал ) Цитирай
Recommended Posts