bULGARIQ Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 не се сещам да е имало подобна тема.. та използвате ли някви други настройки, по-често от нормалната? Цитирай
bULGARIQ Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 еее тъй де, признавам си, не съм търсил... Цитирай
bulby Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Настройката в някои парчета на Nevermore от албумите "Dead Heart in a Dead World" и "Enemies of Reality" - G#-D#-G#-C#-F#-A# (мда, 6та струна е точно 4 тона по-ниска от обичайното ). Също и на Freak Kitchen от албума "Move" (пак само в някои парчета) - A#-G#-C#-F#-G#-C# (Все едно имаш 7-струнна китара, настроил си я на полутон по-ниско и си махнал 6та струна). Цитирай
jFog Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 A#-G#-C#-F#-G#-C# (Все едно имаш 7-струнна китара, настроил си я на полутон по-ниско и си махнал 6та струна). луда работа :idea: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Нищо нормално нема у Freak Kitchen Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Както казва един велик човек: Хора, върнете си китарите на Ми и свирете сола!!! Тва е! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Както казва един велик човек:Хора, върнете си китарите на Ми и свирете сола!!! Тва е! Е това е!!!!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Както казва един велик човек:Хора, върнете си китарите на Ми и свирете сола!!! Тва е! Sorry за тъпия въпрос, но...кой го е казал?! Цитирай
jFog Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Както казва един велик човек:Хора, върнете си китарите на Ми и свирете сола!!! Тва е! верно ли беше велик я си помисли пак Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Да ве, всъщност кой го е казал? И все пак. Върнете си китарите на Ми. Цитирай
Recommended Posts