kokogr00ve Отговорено Юни 21, 2011 Share Отговорено Юни 21, 2011 Дупката наречена "phones",е всъщност ''output'' ,демек ''изход''.От тая дупка излиза сигнал,не влиза!Преди 10 години един умник ми прецака усилвателя по този начин.Не знам дали беше грешка,или експеримент.Една платка беше дала на късо,та носих кубето на Владо Балев да го лекува.За това: Никога не пъхайте жака на китарата в дупка ''phones''! Използвайте дупка ''input',или както се казва на български-''схзкш''! :hysterical: 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arcturus666 Отговорено Юни 21, 2011 Share Отговорено Юни 21, 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Юни 21, 2011 Share Отговорено Юни 21, 2011 ИЗГУБЕН В ПРЕВОДА !!! Дано оная работа не я пъхаш така хаотично. 4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WashBurn97 Отговорено Юни 21, 2011 Автор Share Отговорено Юни 21, 2011 Дупката наречена "phones",е всъщност ''output'' ,демек ''изход''.От тая дупка излиза сигнал,не влиза!Преди 10 години един умник ми прецака усилвателя по този начин.Не знам дали беше грешка,или експеримент.Една платка беше дала на късо,та носих кубето на Владо Балев да го лекува.За това: Никога не пъхайте жака на китарата в дупка ''phones''! Използвайте дупка ''input',или както се казва на български-''схзкш''! :hysterical: схзкш ftw хаха 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Юни 21, 2011 Share Отговорено Юни 21, 2011 Пича не си разпозна собствения лаф 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts