jocker Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 ГОСПОЖИЦА СЪДБА Guitar intro... COUPLET За кой ли път аз те гледам с недежда ти извръщаш тъжно глава. Ще бъдеш ли благосклонна към мене, Госпожице моя, Съдба? За кой ли път следва ново начало, това ли пак отреди? За кой ли път разбити надежди, за кой ли път разбити мечти? BRIDGE: Отново ме тласкаш без милост лице във лице с лудостта, да водя самотен, безсмислен, ограбен, мъртъв живот! Оново ли глуха оставаш, Госпожице, чуй моя зов! Отказвам с години да сбирам разпилени парченца любов! CHORUS: На колене съм пред теб и те моля, ще вярвам пак сляпо във теб, само сърцето изтръгнато, мое, Искам го обратно сега, Госпожице моя, Съдба! GUITAR SOLO......... COUPLET: Ръката си пак ли от мене отдръпна, във съдбоносно труден час, когато мислех, че всичко печеля, отново губя аз?! За кой ли път следва ново начало, това ли пак отреди? За кой ли път разбити надежди, за кой ли път разбити мечти? BRIDGE.... CHORUS..... Outro Ами това е една бъдеща песен. Като я слушам в суров вариант и ми харесва повече от Черната овца, ама може би защото си е наша... Очакваме мнения и критики за текста. Цитирай
Recommended Posts