rainroom Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 Здравейте! Имам китара Jackson JS30 Dinky, моделът е с лицензен флойд роуз. Иска ми се да намеря човек от София, който да може професионално да я сетъпне - тръс род, височина на бриджа, височина на адаптерите, като се има предвид, че искам да настройвам китарата в В /си/ със съответно по-дебели струни - комплект 11-54 и дори повече... Бих искал да ме консултира доколко самата ми китара е подходяща за такъв строй и дали решението с фиксиран бридж е всъщност вариантът, който работи добре... Посъветвайте ме за такъв човек и евентуално колко би струвало това... Благодаря предварително... Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 По принцип ще ти препоръчат Валери Градинарски... но аз бях ма-а-алко разочарован от сетъпа на Kahler-a и крайния резултат, който получих за съответната сума. По-добре потърси колегата Евтим, още съжалявам, че не занесох моята китара при него. Относно флойда, винаги можеш да го блокираш. Цитирай
rainroom Отговорено Юни 15, 2011 Автор Отговорено Юни 15, 2011 (Редактирано) Живея в Кpасна Поpяна, pаботя до хоте. П.иска Редактирано Юни 15, 2011 от rainroom Цитирай
Recommended Posts