SGEORGE Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Джеф е невероятен!!!Има уникален стил!!!Просто един от най-добрите! А колкото до влияние...ами имам някакви идеи за парчета,които са повлияни от неговото творчество...ама все още са ми само в главата! Цитирай
AXE Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 След като послушах повечко Annihilator тия дни и гледах едно 20 минутно видео от някакъв фестивал Earthshaker 2003, смея отговорно да заявя че пича си праска спокойно и alternate на бързите места. Което не му пречи да звучи здраво Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 джеф е уникален солата не са кой знае кво-- но рифовете са уникални той и мъстейн са китаристите дето ме разбиват с смазващи рифове а на мъстей солата са уникални Цитирай
olygofren Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 (Редактирано) Оооо не, няма уникални сола, ни най-малко! На Alison Hell е толкова яко солото, че... е много яко. Не е нужно едно соло да е безобразно технично, за да мачка. Добре де, това е повече за композициите му Относно тях, старите неща са нещо уникално, толкова кадърно смесени яки жици и чисти китари могат само да пълнят човешката душа до пръсване Но на по-новите става доста скучен и индъстриъл дори :evil: Дали ми е повлиял? - Факт е, че това са едни от любимите ми парчета за свирене, значи най-вероятно да. Поздрав за всички с Never, Neverland! Редактирано Юни 9, 2006 от olygofren Цитирай
Guest Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Абсолютно! Human Insecticide ruleZ! и Ligea също, от този албум А знаете ли, че човека вече си има собствена сигничър китара ? тук (форумите на групата) и тук (сайта на Ran Guitars) има повече инфо А ако ви мързи да четете - гледайте това видео Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Само не мога да разбера защо описват инлеите като dots (точки) при положение, че те са черепчета!!! Ако имам фирма за китари, и, ако призведа модел с инлеи-черепчета, ще го напиша в описанието с ей такива букви. А тея нещо са се объркали... нема друго обяснение. :think: Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Хааа Големец е!! Нема спор!! Любимеца на бившата ми клавиристка Относно даунпикинга слушайте Сет Дъ Уърлд Он Файър!! Цитирай
Recommended Posts