Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Джеф е невероятен!!!Има уникален стил!!!Просто един от най-добрите! :metalist::):) А колкото до влияние...ами имам някакви идеи за парчета,които са повлияни от неговото творчество...ама все още са ми само в главата!

:)

Отговорено

След като послушах повечко Annihilator тия дни и гледах едно 20 минутно видео от някакъв фестивал Earthshaker 2003, смея отговорно да заявя че пича си праска спокойно и alternate на бързите места. Което не му пречи да звучи здраво :)

• 1 month later...
Отговорено

джеф е уникален

солата не са кой знае кво--

но рифовете са уникални

той и мъстейн са китаристите дето ме разбиват с смазващи рифове

а на мъстей солата са уникални

Отговорено (Редактирано)

Оооо не, няма уникални сола, ни най-малко! :headbang: На Alison Hell е толкова яко солото, че... е много яко. Не е нужно едно соло да е безобразно технично, за да мачка. Добре де, това е повече за композициите му :headbang: Относно тях, старите неща са нещо уникално, толкова кадърно смесени яки жици и чисти китари могат само да пълнят човешката душа до пръсване :metalist: Но на по-новите става доста скучен и индъстриъл дори :evil:

Дали ми е повлиял? - Факт е, че това са едни от любимите ми парчета за свирене, значи най-вероятно да.

Поздрав за всички с Never, Neverland!

Редактирано от olygofren
Отговорено

Абсолютно! Human Insecticide ruleZ! и Ligea също, от този албум :happy:

А знаете ли, че човека вече си има собствена сигничър китара ?

тук (форумите на групата) и тук (сайта на Ran Guitars) има повече инфо :)

А ако ви мързи да четете - гледайте това видео :)

Отговорено

Само не мога да разбера защо описват инлеите като dots (точки) при положение, че те са черепчета!!! :happy:

Ако имам фирма за китари, и, ако призведа модел с инлеи-черепчета, ще го напиша в описанието с ей такива букви.

А тея нещо са се объркали... нема друго обяснение. :think:

Отговорено

Хааа Големец е!! Нема спор!! Любимеца на бившата ми клавиристка :) Относно даунпикинга слушайте Сет Дъ Уърлд Он Файър!!