Miky Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 (Редактирано) Здравейте всички. Току-що забелязах че 16-инчовият ми краш има пукнатина около 2см точно там, където започва камбанката. От 1-2 свирения насам имаше някакво странно дрънчене, но мислих, че е от старите и раздрънкани стойки в репетиционната. Въпросът ми е дали има някакъв начин за ремонт, или каквото и да е, за да не се налага да взимам нов в тази криза :/ Нямам никакви претенции за звук, тъй като така или иначе краша е Paiste 101 Brass . Благодаря ви предварително Редактирано Юни 12, 2011 от Miky Цитирай
rockfire Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Доколкото знам се прави опит да се ограничи увеличаване на пукнатината,но как ,кой нямам идея ... Цитирай
tatkoogi Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Две дупчици - в двата края на пукнатината ще спрат растежа и. Какво ще стане със звука ще разбереш в последствие... Успех! Цитирай
Miky Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Мерси, обаче с какво да ги направя? бормашина? Цитирай
Joel Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Ами нашият барабанист с бормашина си го дупна чинела и няма проблеми Цитирай
Recommended Posts