joexx Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 (Редактирано) http://www.cmusicforum.com/papajoe/goodmor...MIXXwavelab.mp3 1 Това е запис4е с новото ми бас4е ,кофтито е 4е ме ниама никакьв в мастеринга и смесването ,но кжо да се праи ,не мойе от жси4ко да разбираме . Та не сьм му обьрнал много внимание ,6тото ниамах много време, приатно слу6ане пс.<тука пак не6то се обьрках,,сори> Редактирано Януари 5, 2005 от joexx Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 само кажи за какво гласуваме - колко ни харесва или как е изсвирено,композирано и т.н. ? Цитирай
joexx Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 обьрках се с анкетата за което пак се извиниавам Цитирай
Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Интересно е. На мен ми допада!!! GROOVY Цитирай
joexx Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 слу4айно на някои самотен <guitarplayer> или <vocal> да му се свири не6то подобно?4е си тьрся сьми6леници :violin: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Е пусни го барем пак, та да го чуем... и си проверявай темата; как ша разбереш, че не отваря?... Цитирай
Recommended Posts