Vodafona Публикувано Май 29, 2011 Share Публикувано Май 29, 2011 Здравейте , имам LTD MH - 50 с флойд на 3 месеца. Често флойда изпускаше 3та и 2ра струна като го опъна повечко, но вчера, след като си смених струните,3та струна излизаше от флойда колкото и да затягам. Единствено, което ми доиде на ум беше да и калайдисам крайчето с поялника, за да я стиска на по-голяма площ. Поръщах си нови легла за струните. Още не са дошли, а и сега струната (калайдисаната ) не се самоизважда. Има ли смисал като дойдат да ги сменя и отразява ли се негативно на звука моята интервенция с поялника? Споделете ако знаете някакви други решения за подобни проблеми с евтините флойдове. ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Май 29, 2011 Share Отговорено Май 29, 2011 Чувал съм че при Kahler тремолотата е препоръчително струните да се калайдисат по този начин за по-голяма здравина,но не виждам защо да не може и при флойд ,че дори и при страт тремоло по този начин.Понякога блокчетата ,които затискат струните трябва да се понаместят ,за да стискат струната по-силно... а по въпроса с решението с лицензирания флойд: прецених че 9 волтова батерия е достатъчно голяма за да влезне зад блока отзад и да го блокира.. и е така от лятото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts