Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Един въпрос: Как си записвал китарите на "The Spring Dream"? Цитирай
Sieger Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Ти ме размаза човече! Просто са MASTERPIECE!!! Саунда е велик изпълнението също! Евала! Продължавай все така да ни радваш с такива парчета Цитирай
Rust Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Hi и от мен аз ги свалих още оня ден , ама чак сега ще пиша като цяло - рокс ако много искаш критика -> може би са малко еднообразни ... като идея и композиция са си супер , но цялостния продукт като чуеш 4те песни някак се набива ! аз бих включил просто още някой инструмент или вокали , не просто за фон ами с няква роля тук-там ... п.с. критиката е от гледна точка ,че слушам нещо професионално , все едно съм си го купил ... ако го гледам от любителска гледна точка -> както казват останалите Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 Благодаря за кометарите ....... има мноооггоо още да уча както с китарата , така и за звукозаписа.Акустичното парче съм записвал с акустичната си китара и един PC микрофон Trust.Микрофона е ужасен , но с голям мерак се опитах да направя нещо.Аз и сега кто го слушам се усеща страничният шум и ми се струва че китарите си гобят динамиката ама тва е от микрофона.Използвал съм четири-лентовия компресор na Stainberg и малко Reverb.Приемам критиките ... напълно ... и ще гледам следващите неща да са по добри!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 брао брао нннннема да коментирам повече. ако тръгна да анализирам все ще открия нещо, но критиците са неуспели музиканти за мен така че не смятам да попадам под тази категория Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Яко! "Free Emotion" Много гот! мдааааааааа особено то Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 Тези нови линкове вече се виждат и от чужбина.За съжаление трябваше да компресирам инструменталите поради ограниченото място. Free_Emotion The_Spring_Dream Breaking_The_Mist Secret_Key :violin: :wall: Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 А така , видя ли сега чак в испания ги слушам Трипод-а дцън тука!!!Надявам се и други да те последват,отгоре на всичко е е безплатно.50 мгб са що си нямал място,аз ги слушах в реално време де не съм ги свалял...но верно си личи малко компресията на последните дев неща.Някак си се дигитализира прекалено много звука, особенно на барабаните От техническа гледна точка ме строши на две 6-ца Зука вярвам ще го оправиш. Ама верно ще е по добре ако си има и вокали.Ако не можеш да пееш както ти се иска изпей едни детарски ( бъзик де) Breaking The Mist е най метал май (макар че има доста странен край) ..така не е това моя стил но ме очарова, и ти Продължавай така и да ни радваш с още парчета аре със здраве :violin: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 мерси за коментара , абе ... като седна да правя нещо има тук таме по някоя добра идея ама в крайна сметка рядко се получава нещо сносно ...... ще гледам за в бъдеще да правя по стегнати от всяка гледна точка неща 10x на всички за яките коментари ...... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 нямаш грешка!!!!! :guitar: :guitar: ти си жив пример че the guitars rules the world!!!!! само така!!!!!! Цитирай
Archikanzler Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Roskata rulira bezapelacionno:))))))))))) s netyrpenie ochakvam solo aluma na ljubimiqt mi kitarist tuk: Rosen Mehanov:)) DAVAJ ROSKA!! Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 със сигурност на кила яко рулирам ........ Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 разбирайте живо тегло де Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 пич парчетата ти са страшни! браво!!! а за килата не се тревожи....и аз бая бирено шкембе имам Цитирай
Recommended Posts