yotzzo Публикувано Май 23, 2011 Публикувано Май 23, 2011 (Редактирано) Не бях пипвал китара доста време и затова технически е супер зле. /Първи тейк, не ми се повтаря./ Обаче си въобразявам, че съм предал някаква емоция, поне опитах. Каквото - такова. Ей го. Ще се радвам, ако на някой му хареса. Има някаква вероятност темата да съм я откраднал неволно. Ако някой се сети от къде - да каже. Редактирано Май 23, 2011 от yotzzo 1 Цитирай
-Milen- Отговорено Май 24, 2011 Отговорено Май 24, 2011 ами по моето скромно мнение е доста добре , браво Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 24, 2011 Отговорено Май 24, 2011 Гибсъно добре обажда Як циклеж ...малко неочаквано ми свърши - точно започна, е такова и... Що не го пуснеш го у "джема", некой да помрънка или пописука отгоре Цитирай
yotzzo Отговорено Май 25, 2011 Автор Отговорено Май 25, 2011 Благодаря ви, много сте любезни! @Свилен БАС - не би ми дошло на ум, че е подходящо за джем раздела. Всъщност би могло, ако го изсвиря пак малко по-читаво, ама не ми се вярва да пипна китарата скоро. Живея с добри намерения, разбира се, но всички знаем за тях. Сега я гледам как бездейства и я чакам сама да си смени струните. Не ебава... Цитирай
Recommended Posts