vaxo Публикувано Май 20, 2011 Публикувано Май 20, 2011 Здравейте,решик съм да си правя сам колони за вкъщи и за репетиционна евентуално.....за сандъците мисля,че ще се справя с изчксленията и изработката,говорители избрах,но в магазина ми казаха,че филтрите им(3лентови) били подходящи за кола а не за домашни колони....какво значи това и какви да търся......стъпалото ми е ЛАТ(2.150+200 вата -пише на него)...говорители харесах български 12ки и подходящи за тях среди и пищялки.......дайте мнение за комбинацията и инфо за филтрите...благодаря Цитирай
bir4o Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 Свищов е далече от София , иначе щях да ти препоръчам Валяка да ти ги навие филтрите . Готови универсални за тия мощности трудно ще откриеш . Да не говорим , че универсални няма и се изчисляват по конкретния случай . Всичко друго е боза , включително и това написано от теб -излиза , че искаш да минеш тънкоо... 2 Цитирай
Recommended Posts