Ян Лесневски Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Кавър на една песничка от последния филм на Дисни, този за Рапунцел ;-) Оригинално изпълнявана от Менди Мур и Закри Леви. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 Обещаващо от музикална гледна точка.И много приятен тембър.Ще е интересно да пуснеш нещо на български. Като пеене си наясно с контура на мелодията. Интересно ми е дали си опитвал да анализираш защо на определени места си нисък примерно или преходите не ти се получават? Би ли споделил ако си - как си го обясняваш? Забележки по английския: основно дифтонги и дълги/къси гласни. Имам няколко въпроса 1.На какво ниво си учил английски? 2.Доколко осмисляш това, което пееш на този език или думите ти служат за фонетично обличане на мелодията? 3.Песента със слушане ли си я учил или с ноти и текст? Ще ти кажа защо те питам: забелязвам пееш( това си спомням) "now I'm he" вместо "now I'm here", "just a blind a been" вместо "just how blind I've been" , "and a last" вместо "and at last", "all this ears" вместо "all these years"..., което сменя целия смисъл и оставя слушателя в недоумение(ако разбира английски). Още веднъж: браво! Цитирай
paranoize Отговорено Май 22, 2011 Отговорено Май 22, 2011 ми брат вярно пееш, но не показваш никаква техника, а английския няма да го коментирам... но имаш хубав глас Цитирай
Recommended Posts