Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно правото за постване на мнения


Recommended Posts

Малко и във връзка с предния пост, но с по-радикален подход. Идеята е след първоначална регистрация всеки нов потребител да изчаква известен период от време ( 9 дни според мен са достатъчни), през който ще може само да чете, но не и да поства мнения. С изключение на раздела "Купувам - Продавам". По този начин, ще има време да свикне с атмосферата на форума, да разбере кой кой е и най-вече да влезе в час с правилата. Няма да обяснявам за кой ли път, че ми писна (а също и на много хора във форума) от разни току-що регнали се хюмненца, а вече натрупали 300 поста, 80% от които открити комплексарски заяждания.

Също така предлагам за постване на обява в "Купувам - Продавам" да се попълва форма със задължителни за попълване полета, които вече не един път са коментирани и на практика почти уточнени. Предполагам, че е възможно да се реализира.

Казах. :killyou:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.