delmaro Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 Ако искаш нова китара потърси посочените модели в musicworld.bg а ако търсиш втора ръка нещо гледай дане се влияеш от думите на хората "това е китарата за теб" oсобено ако тези хора искат да ти я продадът, приемай съвети само от хора които не могат да извлекат никаква печалба от теб тоест просто те съветват, в тях е истината Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 Привет! Бих ти препоръчал да разгледаш за някой Telecaster by Squier и маломощен лампов амп. Според мен това много добре ще ти пасне на вкуса за Ред Хот. Става дума за звук тип: Китарата и ампа от видеото са малко повечко парички, заедно са над 1200 лв нови в магазина, но това е по-скъпата серия на скуайър китари, както и ампът е малко повече от това, което си мисля, че ти трябва. По-евтин Телекастър (350 лв) и може би някакво лампово усилвателче от форума (наскоро се продаде едно прекрасно комбо на Blackheart за 270 лв). Не казваш цена, и малко хвърлям боб в момента. Но ако можеш да отделиш 700-800 лв за двете неща, мисля, че ще останеш доволен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 (Редактирано) Вземи си Fender Mustang 1. Всичко може да се свири на тоя усилвател ! Всякакви ефекти ... Не ти казвам да си вземеш от изписаните от мен по-горе китари.Това са подходящи модели, но трябва да отидеш в магазина да пробваш някои китари, да видиш коя ти е най удобна, да питаш за дървото и взимаш ... дървото е важно ! Редактирано Май 16, 2011 от Johnyy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 16, 2011 Автор Share Отговорено Май 16, 2011 (Редактирано) Благодаря Ви момчета! Чувствам се кофти, защото знам, че е хубаво да се пробва и да усетя инструмента който ми е по-удобен, но как да пробвам, като не мога да свиря, нямам никакви познания... ): Днес намерих два варианта за учители, единият е от училището по искуства в града, а другият е този който срещнах в магазина.Той каза че преподава уроци (15лв за час, не знам как вървят, но ще ми трябват мноооогооо часове а това си е доста $).Та можеби ще е най-добре първо да уредя въпроса с преподавателя и след това с помощта на Вас и на него да избера това което би било най-добро за мен. А по въпроса за Комбо или Вокс е по-добрият вариант и основните им разлики, може ли ми хвърлите светлина по въпроса? Редактирано Май 16, 2011 от viktor.velikov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 Вокс са марка главно за китарни усилватели.Добри са, но продължавам да ти препоръчвам Мустанга ... А това, че не можеш да свириш не е важно .. ако имаш възможност пипни китарата, пипни грифа, трябва да са ти удобни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 16, 2011 Автор Share Отговорено Май 16, 2011 Добре, след като цяла вечер обръщам youtube се съгласих за мустанга, хубаво свучи пък и го хвалят.А китарата....предложението от Icarus мн ми харесва как звучи но e повече пара. А пък онези в началото от Johnyy дето са със звездичките не мога да ги намеря в www.musicworld.bg (за да им видя цените) аз ли нещо не търся както трябва (ползвам търсачката в сайта).Още веднъг Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
delmaro Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 Вярно аз от всичките маркирани само тези двете намерих и ESP имат доста добри/удобни ефтини модели (незнам с колко пари разполагаш) Cort KX5 Cort X1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Май 16, 2011 Share Отговорено Май 16, 2011 (Редактирано) Пиши ги в Google и YouTube да чуеш и разлгедаш.Аз лично също съм новак, но винаги съм готов да помагам с изключително малкия си опит.Притежавам един Мустанг и това е перфектното стартово кубе .Хвърли едно око и на китарите на този сайт - http://mmg-music.com/content/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8 .. може да си намериш нещо . Категорично обаче не си взимай китари от марка STAGG !!!! Редактирано Май 16, 2011 от Johnyy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Share Отговорено Май 17, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/100573-idhiaeaaai-aae-eeoadha-jackson-js1-e-oneeaaoaaeaa-fender-mustang-i/ Ето това си харесах (не знам колко е читаво и при 2-рата употреба кое да гледам, но щом са в гаранция предполагам че са запазени), довечера ще се видя с приятели които свиярт за за помощ. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Май 17, 2011 Share Отговорено Май 17, 2011 Хаха аз сън със същата китара и кубе .. Добри са взимай ако имаш кинти .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Share Отговорено Май 17, 2011 (Редактирано) http://www.vbox7.com/play:1ba4f705?r=google Може ли някой да каже това момче с каква китара свири? Днес ще ходя до друг магазин за музикални инструменти и искам да си набележа китари, за които да питам и опитам може би. И ако на някой му е позната китарата няма да са ми излишни едно две мнения за нея Редактирано Май 17, 2011 от viktor.velikov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Май 17, 2011 Share Отговорено Май 17, 2011 Някакъв модел на Fender или Squier предполагам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Share Отговорено Май 17, 2011 А Теле-моделите с какво се различават от обикновенните? Подходящи ли са за мен? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Май 17, 2011 Share Отговорено Май 17, 2011 А Теле-моделите с какво се различават от обикновенните? Подходящи ли са за мен? Телето по принцип вади по-остър, тенекиен (в добър смисъл) звук от Страт-моделите. На мен лично клийн звукът ми е "симпатичен".Справя се добре и с овърдрайв Но пък Телето е лауреат за най-грозна китара ако поразровиш в темите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Share Отговорено Май 17, 2011 Специално за това не съм роб на външния вид.Иначе работата ми изцяло се основава на външния вид Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts