Lord Shredulous Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Специално за това не съм роб на външния вид.Иначе работата ми изцяло се основава на външния вид В този случай съм сигурен,че като ти дойде музата можеш да си го украсиш както ти харесва най-много.
Johnyy Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Телетата и стратовете са най-подходящи за твоята музика. Даже мисля теле моделите на squier са с по-добро дърво и качество от страт.
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Отговорено Май 17, 2011 (Редактирано) Днес ходих в магазина и ми предложиха ето това: LAG arcane (модела не се сещам кой беше, но е към 290 лв) Roland 15x кубето е от списъка в началото на темата и се доверявам че е добро.А китарата как Ви се струва? Редактирано Май 17, 2011 от viktor.velikov
dad_tgv Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 (Редактирано) А китарата как Ви се струва? На мен ми се струва супер! Особено ако е Master A3000- има всичко необходимо за начинаещ китарист- адаптри Di Marzio и тремоло Floyd Rose П.П. Сега видях че си редактирал поста и си уточнил цената, така че модела който ти предложих автоматично отпада. Редактирано Май 17, 2011 от dad_tgv
viktor.velikov Отговорено Май 17, 2011 Автор Отговорено Май 17, 2011 Aз днеска взех една мнооогоо стара акустична китара.Била е на покойния мъж на позната и ми я даде, ходих с един френд до магазина и освен, че разпитахме за китари, взхме и струни на тази защото е в много лошо състояние...Но няма значение за мен.Надявам се утре един френд (китарист) да може да я погледне и да каже има ли смисъл да се застоя малко (1-2 седмици) с нея преди да купя.
Recommended Posts