Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Специално за това не съм роб на външния вид.Иначе работата ми изцяло се основава на външния вид :)

В този случай съм сигурен,че като ти дойде музата можеш да си го украсиш както ти харесва най-много.:thumbs_up:

Отговорено

Телетата и стратовете са най-подходящи за твоята музика. Даже мисля теле моделите на squier са с по-добро дърво и качество от страт.

Отговорено (Редактирано)

Днес ходих в магазина и ми предложиха ето това:

LAG arcane (модела не се сещам кой беше, но е към 290 лв)

Roland 15x

кубето е от списъка в началото на темата и се доверявам че е добро.А китарата как Ви се струва?

Редактирано от viktor.velikov
Отговорено (Редактирано)

А китарата как Ви се струва?

На мен ми се струва супер!

Особено ако е Master A3000- има всичко необходимо

за начинаещ китарист- адаптри Di Marzio и

тремоло Floyd Rose :ok:

П.П. Сега видях че си редактирал поста и си уточнил цената, така че модела който ти предложих автоматично отпада.

Редактирано от dad_tgv
Отговорено

Aз днеска взех една мнооогоо стара акустична китара.Била е на покойния мъж на позната и ми я даде, ходих с един френд до магазина и освен, че разпитахме за китари, взхме и струни на тази защото е в много лошо състояние...Но няма значение за мен.Надявам се утре един френд (китарист) да може да я погледне и да каже има ли смисъл да се застоя малко (1-2 седмици) с нея преди да купя.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.