Sturmfuhrer Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 Lemmy Kilmister :twisted: :twisted: :twisted: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 Всички музиканти в дадена група са важни! Може да ви се струва че някои нищо не правят, обаче други не биха се справили без тях............. Не бе т'ва беше тъпо! Не ми обръщайте внимание и като видите, че някъде съм писал не го четете. Просто се замислих за някой неща и разбрах, че нищо не е справедливо и няма какво да се измъчвате за каквото и да било........важното е, че всичко е шибано и няма за какво да се живее освен за останалото....... Понякога се питам защо се изтезавам с тези работи. Защо мисля и премислям неща които най-вероятно няма да ми се случат, но мен ме измъчват. Много съм млад още........ ..........има време даже и да умра............ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Ноември 27, 2004 Share Отговорено Ноември 27, 2004 Басско, съветвам те да се прегледаш нали знаеш колко вредно е мисленето :think: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 В подкрепа на басистите - John Myung..абсолютно съм съгласен с това мнение..по темата - аз от средностатисти4ески китарист отскоро минах и на бас(старата ми страст)..да,май са..сме де..малко дебелострунести момци..ама не трябва да е така!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black*Sabbath Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 аз сум нов басист ама не сум добур хи4 ... сега те пурва се у4а и сигурно 6те ми отнеме мн време ама ми е интересно а и оби4ам да се занимавам с музика . и си турся бас които моге да помага. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 Steve DiGiorgio - в Sadus и Control Denied Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 мисля че тази тема е тъпа и безмислена басисти е имало и винаги ще има за добро или зло някой добри някой лоши колко важен е басът в една група зависи от самите музиканти очастващи с нея и от стила и на свирене както се казва който както си го направи или разни хора разни идеали тази тема според мен е по скоро за говорилня и btw най - тъпо ми става когато басисти почнат да се иронизират сами колко бесполезен бил басистът и тн .... до ла до ре до ла ре до Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 Ебаси тъпата тема ! Пийте днеска по една бира в памет на Клиф Бъртън !!! 20 години откакто Металика нямат басист ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 Дъра-бъра,аре нЕма нужда... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts