Jigsaw Публикувано Октомври 6, 2004 Share Публикувано Октомври 6, 2004 Qvno nqma mnogo basisti nasam Redki ptici sme nii eiii i taka 6te si izmrem :? Izvinqvam se za latinicata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Октомври 6, 2004 Share Отговорено Октомври 6, 2004 Така си е, след като една група стигна до там да ме кандардисва мен, некадърният китарист, да свиря с тях на бас за 2 концертни участия Баса си е готино нещо, но повечето хора предпочитат китарата, защото си е солов инструмент. Но ако се замислиш, има много поп, трип-хоп, джаз и т.н. групи, в които басиста е супер важна фигура, а китара изобщо няма. Аз не се сещам за банда, която да не ползва бас китара... о, момент. Сетих се за една - The White Stripes. Но това ако броим тези ултимативни некадърници за група и така обидим всички музиканти по света Гледам, че си от Радомир. Да не би случайно да свириш с култувата радомирска блек метъл формация Bolg ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Armaggideon Отговорено Октомври 6, 2004 Share Отговорено Октомври 6, 2004 Що - и баса може да бъде солов инструмент Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Октомври 6, 2004 Share Отговорено Октомври 6, 2004 Аре стига с тия беееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jigsaw Отговорено Октомври 7, 2004 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2004 Гледам, че си от Радомир. Да не би случайно да свириш с култувата радомирска блек метъл формация Bolg ? Ami ima go toq moment Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jigsaw Отговорено Октомври 7, 2004 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2004 има много поп' date=' трип-хоп, джаз и т.н. групи, в които басиста е супер важна фигураquote'] sy6to i metyl formacii Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RGB Отговорено Октомври 8, 2004 Share Отговорено Октомври 8, 2004 Басиста във всяка една формация е много важна фигура! Аз примерно много уважавам баса ,макар злите езици да говорят че е бил компромисен инструмент...Дори често прибягвам до това, сам да си свиря басовите партии в записите... "...Китарист нямал мисленето на басист , и следователно не ставал за свирене на бас ..." Такива работи съм чувал ,често... Пълни глупости, бих казал аз... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Kakvo sheshe da e sveta bez bira, basisiti i gotini jeni. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
premodulaciq Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 ами има някои неща , като например новия на meshuggah който доколкото знам е записан без бас , но с осем струнни китари .по отношение на моите предпочитания , аз слушам много джаз дръменбейсове . там няма как , тва е структурата .баса си е все пак тънката връзка между хармонията и ритъма .и според мен е много несериозно да има няква вражда от сорта :"всеки басист е неуспял китарист" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 Аз лично бих ги обезглавил ако ги слушах... ама и без това не ми харесват... Но все пак си заслужават обесването... БЕЗ БАС??? Ами Адема като имат двама, трима басиста хахаха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 първо здрасти на всички, че съм нов. а после много е тъпо това за неуспелия китарист, аз мога с-с-с-смело и отговорно да заявя,че да си басист не е шИга работа, и в много от случаите в които съм изпадал е по трудно да мислиш "на бас" от колкото на китара. пък така сссмело го заявявам тва тъй като аз самият съм китарист, който в последствие /по стечение на обстоятелствата/ е хванал дебелите жици. а иначе вица за басиста всички го знаем, нали? (..ми...фа...ми...фа...) със здраве!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Много добре казано! Но това с неуспелият китарист наистина дразни. А като гледаме колко много успели китаристи има е смешно хаха Keep bassing, dudes! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Няма и дума-обидата е грозна и неуместна!!! Вярно е,че и такива екземпляри има,но я кажете къде няма "мърша"?!?Аз съм хващала баса на една откачена приятелка чат-пат - не е лесно,независимо колко си добър с китарата-има си тънкости,не е като да е с по-малко струни само(не е тамбура все пак басът ). Хич да не ви дреме,бе!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 А какво ще кажете за Primus. Les Claypool rules!!!!! :twisted: При Primus басът е водещ инструмент, а също така и в Red Hot и Beastie Boys и Mr. Bungle басът се откроява. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 В подкрепа на басистите - John Myung Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts