DREAMMIND Отговорено Май 24, 2011 Автор Отговорено Май 24, 2011 ^Мнооого добре е станало а баса звучи убийствено. Цитирай
kirilsat Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Kirilsat очакваме с нетърпение твоето изпълнение С много плахи стъпки се завръщам в джема.... Не ме бесете! Китарката е чужда и не ми пасва, както моята! То и отдавна не съм свирил, а трябваше ! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Недей скромничи излишно са То човек като си го може не му трябва да свири много нали ? Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 kirilsat направо ме разтопи а това никак не е малко, понеже съм огромен човек, 192 височина със 120 кг. маса Цитирай
kirilsat Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 kirilsat направо ме разтопи а това никак не е малко, понеже съм огромен човек, 192 височина със 120 кг. маса Продължаваш, да ми се издигаш в очите! На снимката нямаш вид на тъкъв.... То и аз съм плешив! Какво ти се чудя! Освен с Фендера, какво още има, та постигаш тоя звук? Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 31, 2011 Автор Отговорено Май 31, 2011 Основно Фендера и Line 6 POD xt, което не е никакъв гиър, но отговаря на изискванията ми за незаемане на място в стаята, леснопреносимост, удобство за записчета итн. Някой ден с новия апартамент ще си купя една стена ампове, заради които ще трябва да ипотекирам апартамента, но... Цитирай
Recommended Posts