Katsko Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 моем ли да го пребием яко тоя дет го е измисли тва а?сигурно е некой вокалист заврян :evil: тс мене други тениски от сайта ме накефиха повече и мене;) Цитирай
GrandMasterD Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Имаше и много готини снимки в тоя сайт...като тези: http://grandmasterd.hit.bg/a425_007.jpg http://grandmasterd.hit.bg/a588_001winner.jpg Цитирай
imperor Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Тва определено мое само да ни радва - със сигурност означава кой в групата е най-предпочитан от женската публика... Истинската жена си пада по истинските мъже! А мъжа трябва да е силен, не лигльо. На лайф всички гледат фронтмена, но тези, които са го отнесли от тилмена остават доволни. Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Не е проблем да се направи такава тениска, другата седмица почвам манифактурата за тениски пак. Досега съм правил на DW, Zildjian, Paiste,Fender, Marshall,TC Electronics, Steinberg,Nikon,Canon,Shure,TAMA, Yamaha,Gibson. Скоро ще векторизирам и Sabian. Почти всички покрай мен се обзаведоха с музикантски тениски. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Дай на Васко Азизът една тишъртка... 10 лв. Ама да е кодошЪ. Т-ризата от мен, ъф коурс. Цитирай
pantommind Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Zildjian Колко пари за едно таквози? Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Между 10 и 13 в зависимост от текстила(китайски, турски или наш роден) Цитирай
bonzo Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Абе Фортисимо можеш ли да направиш една със Пейст отпред и DW отзад.Ще съм много благодарен. Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Егати съвпадението , даже сега в момента съм с PAISTE. Ще може,макар че до сега не съм слагал два различни надписа на една тениска. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Дай на Васко Азизът една тишъртка...10 лв. Ама да е кодошЪ. Т-ризата от мен, ъф коурс. :read: :read: :read: Цитирай
GrandMasterD Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 А ако ти дам снимка правиш ли печат после? Попринцип такива неща се правят във фирми, където ти го правят на принтер това, ама при първото пране и вече ги няма...Баща ми работи в печатница и от него знам, че попринцип това, което искам сега, е доста скъпичко... Абе питам те, защото съм сигурен, че не правиш тениски на БТР, а ми се иска да имам някаква. Цитирай
Elly Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Ех че егоистииииии ХАХАХАА Как са си скрили готината тема в дръмърското отделение, и който видял - видял... Че тя си е за говорилнята! Т.е. за общо ползване! Така де, и ние сме човек! Цитирай
zmeq Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 аз пък искам фанелка с надпис "ЧЕСЪН" Цитирай
bi4o Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Ех че егоистииииии ХАХАХАА Как са си скрили готината тема в дръмърското отделение, и който видял - видял... Че тя си е за говорилнята! Т.е. за общо ползване! Така де, и ние сме човек! найстина... Цитирай
Recommended Posts