InsArtTure Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 Ами бая неще си изписал.... Та казваш да опиша по-добре? Ами аз ако бях толкова запознат с нещата:ехее. Това което знам е,че искам да имам програма,която да изкарва звуци от истински и синтезирани инструменти в реално време,а също важен момнт е да мога да натискам виртуалните клавиши с PC клавиатурата. А иначе ще пробвам нещата, които си ми изредил засега... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Хейл! Не зная дали тук трябва да поустна темата и дали има такава преди моята-токущо се регистрирах и не ми е много ясно още. Така че извинете ме Та въпросът ми е: Знаете ли за някоя програма, която отразява синтезатор и има същите възможности? Тоест-пускам я на компютъра и започвам да свиря(в няй-добрия случай с клавиятурата). Ако не ме разбирате, отидете на www.ringophone.com и изтеглете малката програмка-искам нещо подобно, но не токова мизерно и по възможност да изкарва звук в wav формат а не като тази в midi. Надявам се не съм ви затруднил и извинете аматьорството ми 10x Като имаш такъв въпрос, първо питай мене, след това прави теми. Цитирай
InsArtTure Отговорено Януари 7, 2005 Автор Отговорено Януари 7, 2005 Добре де-може би така трябваше-ама ти си знаеш, че искам такова нещо, а и когато ти пратих онова Рингтоун Къмпоузър ти не каза, че си виждал нещо по-добро. Айде дай и ти предложения! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Добре де-може би така трябваше-ама ти си знаеш, че искам такова нещо, а и когато ти пратих онова Рингтоун Къмпоузър ти не каза, че си виждал нещо по-добро. Айде дай и ти предложения! Като за начало няма никаква логика да търсиш нещо да свириш в реално време. Как да е.... ако тръгнеш да се заниамваш с ходещата торта ще стане тъпо. Демек... научи се да бацаш с Нуендо, а за другото и ебаният ринг композер ще ти свърши работа. Както, аз например.... колкото и да е тъпа Guitar Pro, съм толкова свикнал с нея, че мога да направя, каквото тя позволява и така си правя качествени мидита (динамики, ала бала) а след това се оправям с Нуендо. С 1 дума: Просто се мерни в ирц или ела у нас и ще ти покажа портите на рая... исках да кажа, че ще те понауча на Нуендо хаххаххахаха Цитирай
pakodelucia Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Добре де-може би така трябваше-ама ти си знаеш, че искам такова нещо, а и когато ти пратих онова Рингтоун Къмпоузър ти не каза, че си виждал нещо по-добро. Айде дай и ти предложения! Като за начало няма никаква логика да търсиш нещо да свириш в реално време. Как да е.... ако тръгнеш да се заниамваш с ходещата торта ще стане тъпо. Демек... научи се да бацаш с Нуендо, а за другото и ебаният ринг композер ще ти свърши работа. Както, аз например.... колкото и да е тъпа Guitar Pro, съм толкова свикнал с нея, че мога да направя, каквото тя позволява и така си правя качествени мидита (динамики, ала бала) а след това се оправям с Нуендо. С 1 дума: Просто се мерни в ирц или ела у нас и ще ти покажа портите на рая... исках да кажа, че ще те понауча на Нуендо хаххаххахаха Може ли и аз да погледна лекичко към РАЯ...? моля Цитирай
Recommended Posts