geppy Публикувано Април 28, 2011 Share Публикувано Април 28, 2011 Здравейте, искам да направя устройство което да управлява включване и изключване на слаботокови връзки между отделни компоненти с електронни релета посредством embedded система. Може ли някой да ме насочи към фирма или частно лице които се занимават с този вид техника. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 ...искам да направя устройство което да управлява включване и изключване на слаботокови връзки между отделни компоненти с електронни релета посредством embedded система. Може ли някой да ме насочи към фирма или частно лице които се занимават с този вид техника. Не става ясно какво се иска в действителност. САМ да си направиш, или НЯКОЙ да ти направи? Ако това се изясни, може да се получат адекватни отговори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geppy Отговорено Април 29, 2011 Автор Share Отговорено Април 29, 2011 Извинявам се за краткото описание на въпроса ми, но мисля че става ясно че търся фирма или частно лице които са професионалисти в областта на embedded системите. Относно по-подробна информация за устройството не бих могъл да коментирам публично. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 Тези подробности сигурно си мислиш, че са много ценни? Обаче пак не получих конкретен отговор: 1. Ти ли ще го правиш? 2. Фирмата ли ще го прави? 3. Или търсиш фирмата да прави част от системата, а ти друга част? От отговора естествено ще зависи за какво и дали въобще ще се пише в темата!. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 (Редактирано) Гепи, имаш ЛС. Редактирано Април 29, 2011 от KAE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts