Delyan Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 Трябва да намеря снимка на дланите на истинския Вай в реален размер - адски дълги и тънки пръсти!!! ... човече, ти виж пръстите на Paul Gilbert или на китариста на Sonata Arctica (не му знам името ). музиката е изкуство а не спортна дисциплина. важна е идеята в главата а не разкрача в ръката. не размера е важен все пак,а това дали си способен да изстискаш максимума от него Има такъв момент!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 ми да, и аз съм десничар, нормалноа пък джо пас беше висок 1.50 буквално и пръстите едва ли са му били по 20 санта, пък си остава най-гениалния китарист и до момента... пръстите модела на китарата ефектите и кво ли още не са само подробности покрай онова в кратуната Joe е най гениалния Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 Удобство ли са дългите пръсти? Хммм..... Най-добре ще е да питаме ето този приятел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 китариста на Sonata Arctica се казва Яни Лилматайнен и да ти кажа(според мен) в сравнение с пръстите на Вай никъв го нема..виж,на Пол Гилбърт ве4е вървят на другаде.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 имам чижство че ако ми са прекалено дьлги 6те са като кренвипши Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Аре сегавие нали четете какъв е въпроса а именно удобство ли са дългите пръстине че ако нямаш идея ще се получи нещо,но все пак четете за какво става въпрос! Редактирано Януари 4, 2005 от Topsun Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 е като си решил да се фащаш за думата тогава : 1. за кое да са удобство дългите пръсти 2. какво обуславя едни пръсти като дълги 3. дали произвеждането на китарни грифове с по-малка мензура не прави тази тема излишна айде чети си и ти сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 хехехехе пешосамо ти давам за пример алън холзуърд и мисля че няма защо да продължавамемного добре знаеш,че не съм китарист,но имам частични познания в дадена област Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 не виждам този пример с какво помага за темата но ок Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 ами ако си гледал как свири той ще разбереш за какво са ти дългите пръстищото се самнявам некой да го исвири с малката си ръчичка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 е както и аз се съмнявам той да изсвири това което се свири с малката ръчичка нали се сещаш че частния случай не прави обобщение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 о.к.за това можем дълго да спорим,но си мисля,че тук грешишне знам как може една малка ръка да сивири нещо като голяма и обратнотук се връщаме на това колко си идеен и креативен,но все пак си мисля че да имаш дълги пръсти си е приоритет P.S. ако някой има малки пръсти хич да не се засягане е важна големината,а качеството Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 различната ръка има различно вибрато, глисандо, тремоло, легато... айде мисли малко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 'Ми аз имам същия проблем,както някои други. Не че са ми кой знае колко дълги пръстите(обаче т'ва е видно компресирано на други места по тялото )...(и не в носа или пръстите на краката ) Обаче куцият ми 4-ти пръст(кутрето демек) като си опъна дланта ми стига до половината на 2-рия (средния) и т'ва адски много ме ебава. ... Да не говорим палците к'ви са ми дървени. ... 'Ма няма да се отказвам де. Пък и стигам тука няк'ви задоволителни резултати. P.s.:Абе възможно ли е от китарата да ми се е удължило лявото кутре,'щото в последно време забелязах,че e с 1-2mm по-дълго от другото? модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 4, 2005 Share Отговорено Януари 4, 2005 се казва Яни Лилматайнен и да ти кажа(според мен) в сравнение с пръстите на Вай никъв го нема..виж,на Пол Гилбърт ве4е вървят на другаде.. Не говоря за свиренето, а за пръстите :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts