fighty Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 здравейте. Дъщеря ми е на 6 години и от 2 години се занимава с пеене. Миналият месец спечели един конкурс и една от наградите беше покана за участие във фестивал във Венеция. Иска ни се песента , с която ще участва да е хубава народна песен с готин аранжимент. Моля ви дайте ми идеи (координати) на хора, които се занимават с това и биха могли да направят аранжимент на песен или да напишат авторска такава. И сега се сещам още нещо Търся и човек, който може да преведе и адаптира текст на песен от български на италиански (не е народна) Доста време четох загавията на подфорумите и се чудех за къде точно е темата ми , моля модераторите да я преместят, ако тук не й е мястото Цитирай
QT08 Отговорено Април 21, 2011 Отговорено Април 21, 2011 Здравейте, казвам се Нора Дончева и бих могла да ви предложа подобна услуга. Разгледайте следните песни на моя уебсайт: АКО МЕ ЧАКАШ NOBODY KNOWS ME BETTER LOVING WHOEVER WHO AM I И на 4-те аранжиментите са мои, както е и музиката. Последните 3 са с фолклорни мотиви. Но ако желаете фолклорният елемент може да е по-изразен. Пишете ми на: music@E-Turn-Lrecords.com Цитирай
Recommended Posts