emo_tion1 Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Можете да чуете парчето ТУК. Жанра е хаус -техно + малко фолклорни елементи. Приятно слушане! Не забравяйте да оставите накой и друг коментар 2 Цитирай
angelvoice Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Можете да чуете парчето ТУК. Жанра е хаус -техно + малко фолклорни елементи. Приятно слушане! Не забравяйте да оставите накой и друг коментар Харесва ми, признавам си особенно от 1.16 мин. нататък. 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Чудех се къде се покри emo_tion1, а той какви ги твори..... Много закачлива бих казал пиеска! Това с фолклора винаги ме кефи, но смятам, че тук си намерил "златната среда"!!! Много успехи и не забравяй за нас - джем-маняците! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 9, 2011 Автор Отговорено Април 9, 2011 Благодаря ви за коментарите Kirilsat винаги когато имам възможност и време участвам в джемовете. В момента нямам миди клавиатура затова не се вяскам Между другото все още очаквам някой барабанист или програмист да направи нещо по онова парче от виртуалната банда, но май няма желаещи като гледам Цитирай
мегатон Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Можете да чуете парчето ТУК. Жанра е хаус -техно + малко фолклорни елементи. Приятно слушане! Не забравяйте да оставите накой и друг коментар Интересно е парчето !Като казваш ''фолклорни елементи''от някаква ситуация ли ти дойдоха или просто така те подкара да ги извириш.Всъщност като какви ги определяш/елементите/ ? Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 10, 2011 Автор Отговорено Април 10, 2011 Съвсем спонтанно стана всичко. Не съм сядал предварително и да си кажа сега ще вкарам това или онова. Просто така си стана. А самите елементи какво имаш предвид като казваш kак ги определям ? Цитирай
мегатон Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 Как ги усещаш като каква националност Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 12, 2011 Автор Отговорено Април 12, 2011 Не съм специалист по фолклора, но ако се не лъжа съм чувал тракийски песни с подобни хармонични прогресии + скалата нат.мажор... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 12, 2011 Автор Отговорено Април 12, 2011 Не съм специалист по фолклора, но ако се не лъжа съм чувал тракийски песни с подобни хармонични прогресии + скалата нат.мажор... Цитирай
Recommended Posts