MysticalPianoPlayer Публикувано Април 8, 2011 Публикувано Април 8, 2011 Здравейте, на платката на секуенсъра има 2 празни гнезда за интегрални схеми. Ако се поставят необходимите интеграли с какво би подобрило паметта или функциите на устройството и какви трябва да са ? Цитирай
bo_yan Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 С нищо, най-вероятно. Това е толкоз морално остаряло, че и усилието да го отваряш, му е много. Пуснали са на пазара компютри... Цитирай
newwave Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Да, компютрите са навлязли широко но хардуерния сикуенсер има прдимството че не забива, или поне не съм чувал да забиват. Не съм запознат с въпросното устройство но мисля че това е за допълнителна памет, може да се провери в интрнт, вс в някой сайт трябва да е описан продуктът и да са споменати опциите. 1 Цитирай
Мартин87 Отговорено Април 22, 2011 Отговорено Април 22, 2011 Да, компютрите са навлязли широко но хардуерния сикуенсер има прдимството че не забива, или поне не съм чувал да забиват. Не съм запознат с въпросното устройство но мисля че това е за допълнителна памет, може да се провери в интрнт, вс в някой сайт трябва да е описан продуктът и да са споменати опциите. Абсолютно! Точно заради това си купих външен саундмодул. Но според точно тази машина е достатъчно остаряла, за да не може да се ъпгрейдне. Все пак пожелавам успех на този, който се наеме да го прави! Цитирай
bo_yan Отговорено Април 22, 2011 Отговорено Април 22, 2011 Да, прави сте, компютрите са станали едни спънати, само дебнат кога да забият... Ще взема и аз да си купя една такава стабилна антика, да си я чукам в главата Цитирай
Recommended Posts