wait_and_bleed Публикувано Април 7, 2011 Share Публикувано Април 7, 2011 (Редактирано) От скоро забелязах,че китарата ми издава един доста неприятен звук на първа струна около 12-то прагче. цък Ако някой може да ми каже за сетъп ли е или проблема е другаде ще съм благодарен Редактирано Април 7, 2011 от wait_and_bleed Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 (Редактирано) На колко време са ти струните! Имам чувството, че им е избягала еластичността! Редактирано Април 7, 2011 от Георги Тотев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wait_and_bleed Отговорено Април 7, 2011 Автор Share Отговорено Април 7, 2011 Ами на около 6-7 месеца. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 Колко често е свирено, а и каква е марката на струните? Според мене си за смяна на струни, но нека и други се изкажат! Поздрави! Герги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wait_and_bleed Отговорено Април 7, 2011 Автор Share Отговорено Април 7, 2011 Еми не е кой знае колко свирено,а струните са някакви от дайнакорд за 10 кинта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts