Mephistofel Публикувано Април 12, 2006 Share Публикувано Април 12, 2006 (Редактирано) Интересува ме някой дали е виждал в "xxxx" ей това: http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=27 . Те внасяха на BOSS нещата,май? А,да - и ако се окаже,че някой може да помогне - да пробва да си спомни и цена. Предварително благодаря. П.П. Нямам ходене натам скоро,не че ме мързи толкова. Редактирано Април 12, 2006 от Mephistofel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faso Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 да виждал съм го и е около 170 лв (може и да те лъжа за цената) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsetso Отговорено Април 13, 2006 Share Отговорено Април 13, 2006 (Редактирано) Mephistofel не ти трябва това.Не че е лош ефект но не си струва цената.Особенно ако го ползваш за лаиф.Имам впредвид ако имаш всичко останало и се чудиш какво да си вземеш ок.Но за тази цена можеш да си купиш много по-полезни неща.Но ти разбира се си знаеш най-добре.Недеи очакваи някакво страхотна промяна на саунда ти,особенно в общата патаклама Редактирано Април 13, 2006 от tsetso Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 13, 2006 Автор Share Отговорено Април 13, 2006 Mephistofel не ти трябва това.Не че е лош ефект но не си струва цената.Особенно ако го ползваш за лаиф.Имам впредвид ако имаш всичко останало и се чудиш какво да си вземеш ок.Но за тази цена можеш да си купиш много по-полезни неща.Но ти разбира се си знаеш най-добре.Недеи очакваи някакво страхотна промяна на саунда ти,особенно в общата патаклама След като питам,значи съм решил ,че ми е нужно.Ползвал съм такъв ефект,знам много добре какво представлява и как ще ми се отрази. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsetso Отговорено Април 14, 2006 Share Отговорено Април 14, 2006 Ок щом си ти харесва си ги вземи.Просто изказах мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts