chiochips Публикувано Април 12, 2006 Публикувано Април 12, 2006 Та значи, ако някой би могъл да ми помогне да извлека нотите на страхотното солов изпълнение на гайда на Орк. Академикус - Извинявам се ... няма никак да откажа и други солови изпълнения на гайда от известни парчета примерно като "Тез червени домати" солото и такива... Благодаря ви предварително Цитирай
Vlad Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Не знам дали не ти писах преди, но транскрибирам професионално от аудиозаписи. Ако ти трябва още тази услуга - пусни ми ЛС. Влад Цитирай
bako_ttv Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Влад здравей! Искам да попитам само понеже не съм много запознат с тези неща: Необходим ми е съвет за едно начинание което е доста обемисто поне за мен! Става въпрос за един сайт в който има песни но са само текст,а аз знам мелодиите ,но не мога да ги изсвиря или направя като мелодии на компютъра! Мога само да ги изпея без музикален съпровод като ги запиша на компютъра, но от тяк как може да се направи после мелодия! п.с.Съжалявам ако въпросите ми не са на точното място! Ако е необходимо моля преместете ги! Цитирай
Recommended Posts