MDFk Публикувано Януари 3, 2005 Публикувано Януари 3, 2005 1)nickname: МДФк,ина4е е Искрен, викат ми и Бат Енци 2)Възраст: 18 3)Образование: Средно имам, работя по висшето в ТУ-София,Инженерен Дизайн,1-ва година 4)Вашият инструмент/и: Китара,бас,глас...някога пиано,тромпет 5)Предпочитан музикален стил: Пантера-квот бяха там..,Пауър -Синърджи,Прогресив(наааай-много от вси4ко..ДТ,Симфъни Екс,Трешолд,Ванден Плас,Опет),Мелодик Дет(Амон Амарт,Дарк Транкуилити),ае отка4ени(Мешуга) и нетипи4ни работи 6)Вашият вдъхновител: Ежедневието,ина4е Петру4и и Милаел Акерфелд(Опет) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Турбу ДиЗъл,Арматура,Кръстопът(дет ги имало и без тва :killyou: ),и още 2-3 дет си останаха без име - все нереализирани ..и 1-2 дето са в процес на изработка 8)Странични интереси: Мотане и пивване с приятели.приятелката ми.туй РС.китарите.4ета,но напоследък но тайм.ходя пеш..много..за спорт 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Добродушен веселяк.. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Приятно ми е, пия рядко, но достатъчно; поздрав от гъдуларя Подобният Цитирай
Recommended Posts