Arcturus666 Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Здравейте.Става въпрос за този модел RGA-7. Той е от 2010 година.Гледам е от махагон и с някакви нови адаптери.Предполагам, че едни EMG 707 или SD Blackout ще е по-добре.Все Ibanez съм имал , но не съм имал седмица досега.Интересува ме дали някой я е хващал тази китара и наистина ли е с по-олекотено тяло? Скоро мисля да ида да я видя в Икономов. БлагодАрим. Цитирай
chalgasucks Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 не съм я пробвал , но оттова което съм чел за нея , грифа е като ан Rg7321 ,а адаптрите хмм ефтин клас е все пак , не очаквай нещо грандиозно , надявай се да са по добри от старите им AH7 , те не са лоши но глъхнат , махгона си е махагон друго кво да ти кажа освен , че и визуално е много яка Цитирай
preIbanez Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 ...здравей...аз не съм пробвал конкретния модел...но китарата с която свиря е седмак от RGA серията...и да ти кажа за по-удобна китара не бих могъл да си мечтая...тялото поне на моята е доста улекотено...но най вече така е изрязано че направо се слива с тялото...имал съм преди Rg7321 и ако наистина грифа е сходен също е много удобен като захват...адаптерите мисля са същите като на моята китара...аз първоначално мислех задължително да ги подменям...но се оказа че вадят доста приятен звук и ги оставих така...моето мнение е че нама да сбъркаш ако се обзаведеш с такава китарка...иначе ако ти трябва седмица бих те посъветвал да прегледаш и офертите на Шектър...техните китари са на много високо ниво и не отстъпват никак на Ibanez...но като че ли човек получава по-добро съотношение цена/качество...лично и неангажиращо мнение...успех с избора... Цитирай
Arcturus666 Отговорено Април 1, 2011 Автор Отговорено Април 1, 2011 аз гледах едно клипче в тубата как на един такъв Ibanez пича му сложил SD Blackout и звучеше убийствено.насочих се към този модел най-вече заради парите защото един флойд вече мн нагоре вдига цената Цитирай
preIbanez Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 ...то в случая опират нещата до това дали ползваш тремоло или не...ако не ползваш няма никакъв смисъл да си вземаш китара с тремоло...ама ако ползваш просто няма как да си не вземеш... Цитирай
Ex74 Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Имам RGA42 т.е. 6 струнния модел. Като я взех направо купих едни SD Blackouts и ги смених. Звуква по-добре от някои други китари за тия пари. Може би единствения дерт е, че след време по-тъмно хроминраното покритие на пръстените и бриджа се изтрива и става по-светло, а след бая упоритост даже съм почнал и да го смъквам на ръбовете. Не знам къде пише колко тежи ама си е солидна. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Април 2, 2011 Автор Отговорено Април 2, 2011 абе в някакво ревю четох , че е с по-олекотено тяло за да е по-комфортна за живо изпълнение.то тва на бриджа си е боя така, че все някога ще падне. по се забелязва на тези със златните покрития.харесах си PRS Mikael Akerfeld Signature и там е позлатено ама незнам колко държи Цитирай
Recommended Posts