brokenvoices Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 (Редактирано) Хей, хора... Аз съм от Варна и искам да ви питам... Смятам да почна да свиря на китара... Имам класическа, но не ми е това целта, искам да свиря на електрическа... Ако може някой да ми даде съвет къде да тръгна на уроци и ако може да ми предложите някой евтин модел китара като за начало пък после ще питам вече за нещо по- добро... И съжалявам за този тъп въпрос, но наистина съм начинаещ ;д Има ли някаква голяма разлика между бас и обикновена китара? Наистина се надявам да не ми се смеете много, но просто до сега целта ми е била пеенето и клавирите, но искам да се занимавам и с китара вече. Мерси предварително <3 Редактирано Март 30, 2011 от brokenvoices Цитирай
rockfire Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Тук от форума уроци дават Василиса и Миро арпежа/не съм сигурен дали за начинаещи/.Иначе в града има и други .Разликата между бас и китара е малка, но съществена!Някои смятат , че баса е лесен,аз не мисля така! Цитирай
Recommended Posts