horizons Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Здравейте, колеги! Имам следния проблем: От 4 години, може би и повече, ползвам Guitar Rig и от малко по-скоро Amplitube, имам 2 интерфейса на Behringer - FCA202 и UCA202. Преинсталирал съм както ос, така и приложенията, но никога не съм имал проблеми. След последната преинсталация на Windows имам адски много шум и супер слаб състейн, толкова слаб че е почти невъзможно да се изсвири нещо по-хай гейн без досадни шумове.Пробвах какво ли не, даже помислих че е от нивото на treshold-а, но уви не става. Някакви идеи как може да се оправи този проблем? Цитирай
kirilsat Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Неотдавна ползвам същата програмка и подобно нещо се получава при неправилни настройки на Universal ASIO Driver. След всяка промяна на настройките по този драйвер е задължително да се рестартира Guitar Rig! Дано, да съм помогнал?! Цитирай
horizons Отговорено Март 30, 2011 Автор Отговорено Март 30, 2011 И аз мислех, че е от настройките, но както при Universal ASIO Driver, така и на Asio4All, че и на Behringer-ските Asio драйвери няма особен ефект. Просто като че ли така си изчезна състейна?! Цитирай
Recommended Posts