m.trifonov Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Имам проблем. Реших да си сменя кожите на касата, но не знам точния размер, за да си поръчам. Та ако може някой да ми каже как точно да си го измеря. Имам предвид, дали само кожата трябва да оразмеря или кожата заедно с обръча. Благодаря предварително. Цитирай
Katsko Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Мериш кожата от- до- с ролетка, после делиш на 2.54 и закръгляш за да получиш размер в инчове - каквито са за всички барабани по магазините. Вероятно кожата ти е 22, но може да е 20 или 24. Цитирай
tiru_liru Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 (Редактирано) Много добра идея от страна на Katsko,а другия вариант е ,ако разбира се не те бърка да свалиш кожата и направо с нея в магазина.Там няма как да не знаят какъв размер е Редактирано Март 29, 2011 от tiru_liru Цитирай
imperor Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 На чинелите ти няма как да няма отбелязани инчове. И почти няма как райда ти да не е 20" (инча), макар да има по-глеми и по-малки от този стандартен размер. Ако кожата е малко по-голма от райда (с около пръст и половина), е 22", респективно ако е точно, е 20", а ако е бая по-гояма (приблизително 4 пръста), то тогава е 24". Цитирай
Recommended Posts